Press "Enter" to skip to content


Woestijn van Arizona Dieren

De Sonora Desert overspant in de Verenigde Staten en Mexico, dat delen van Arizona en Californië in de Verenigde Staten en Sonora en Baja California in Mexico. Deze dorre streek, met een oppervlakte van 120.000 vierkante mijl is de grootste evenals de heetste woestijn in Noord-Amerika. Hoewel de temperatuur zo hoog als 120 graden Fahrenheit zijn gemeld bij deze onderdelen, sommige organismen hebben aangepast zichzelf volgens de voorschriften van de natuur en aangepast aan dit extreme milieu.

Mexicaanse grijze wolf; De Mexicaanse grijze wolf, de kleinste ondersoort van De grijze wolf, is inheems in Sonoran en Chihuahuan woestijnen in Noord-Amerika. Zijn wetenschappelijke naam is Canis lupus baileyi. Ongeveer 1,5 meter lang en 31 cm hoog, dit dier weegt ongeveer 60 tot 80 lbs. Het voedt zich vooral op kleine dieren zoals eekhoorns en muizen. Soms grote dieren, zoals herten, zijn aangevallen voor voedsel, maar vooral de kleintjes. Tijdens voedselschaarste deze woestijn dier ondersteunt ook op aas. Eenmaal gevonden in overvloed, de Mexicaanse grijze wolf soorten ging door een fase van overmatig uitroeiing van het begin van de 20e eeuw, nadat ze beschouwd als een overlast door boeren die wilden hun vee te beschermen tegen dit dier. In 1976 de Mexicaanse grijze wolf werd uitgeroepen tot een bedreigde diersoort. Tegen het einde van de 20e eeuw, de Verenigde Staten Fish and Wildlife Service (USFWS) begon opnieuw dit dier in Arizona. Een onderzoek door ambtenaren in 2006-07 geschat dat ongeveer 60 wolven dit gebied bewoond.

The Mountain Lion; de bergleeuw, ook bekend als poema of cougar, is een lid van de katachtigen familie, gevonden in Amerika. Zijn wetenschappelijke naam is Puma concolor. Het is 2,4 meter lang en 2 meter hoog en weegt ongeveer 120 tot 160 pond. De grote verscheidenheid van de prooi de Cougar jaagt varieert van knaagdieren en konijnen aan runderen en herten. Deze solitair dier kan reizen mijl in hun zoektocht naar voedsel. De bergleeuw heeft aangepast zich goed voor het milieu van de Sonora Desert. Wordt ‘s nachts, het jaagt alleen tijdens de nacht, terwijl tijdens de hitte van de dag duurt het onderdak in grotten en spleten in de bergen. De steel en een hinderlaag jagen techniek is een passende methode voor de jacht in deze regio, met de bergleeuw op zijn prooi stort door de hoge punten. Voor zover de instandhouding betreft, het is de minst kwetsbare soorten volgens de Internationale Unie voor het behoud van de natuur en de natuurlijke hulpbronnen (IUCN).

The Great Horned Owl; The Great Horned Owl is een soort van uil gevonden in Noord-Amerika. Zijn wetenschappelijke naam is Bubo virginianus. Het is ongeveer 18 tot 27 centimeter lang, en heeft een spanwijdte van 40 tot 60 inch. De vrouwelijke soorten zijn groter dan de mannetjes. The Great Horned Owl kan wegen tot 3 lbs. De levensverwachting varieert van 5 tot 15 jaar. Deze vogels hebben een verbazingwekkende spijsverteringssysteem, waardoor ze de hele prooi slikken en spugen de botten of andere ongewenste delen in de vorm van pellets. Deze nachtelijke vogels hebben een krachtige gezichtsvermogen. Ze Swoop naar beneden op de prooi en til het op met hun krachtige klauwen. Ze hebben de capaciteit om dieren die zwaarder zijn dan zelf op te heffen. The Great Horned Owl is een vleeseter in de natuur, en voedt zich met konijnen, wasberen, eekhoorns en zelfs andere uilen. Gevonden in overvloed, is deze vogel genoemd als minst kwetsbare soorten door IUCN.

De Amerikaanse Golden Eagle, de Amerikaanse Golden Eagle, gevonden in de woestijn van Arizona, is een vogel behorende tot de familie Accipitridae. Zijn wetenschappelijke naam is Aquila chrysaetos canadensis. Het kan groeien tot een lengte van 3 m, weegt ongeveer 9 tot 12 pond, en heeft een spanwijdte van 7 ft Deze grote vleugels helpt de vogel te zweven in de uitgestrekte luchten van de dorre streek. Deze vogels bouwen hun nesten in de spleten van hoge kliffen, zodat ze een horloge op hen te houden terwijl ze manoeuvre in de lucht. Ze verdedigen hun grondgebied tegen indringers door swooping op hen neer te vallen en ze te ontvluchten te maken. Zij maken gebruik van de stijgende massa van de warme lucht in de woestijn om te zweven in de lucht. Als een vogel ziet een prooi op de grond, gewoon zijn vleugels plooien in en swoops op de prooi met een enorme snelheid van 200 mph. De Amerikaanse Golden Eagle-feeds op prairiehonden, Cottontail konijnen, reptielen en zelfs kleine vogels vliegen in de lucht. Op keer, en was te zien eten van aas ook.

Westerse Diamondback Rattlesnake; De Westelijke Ratelslang Diamondback is een giftige soorten van de Diamondback Ratelslangen inheems in de Verenigde Staten en Mexico. Zijn wetenschappelijke naam is Crotalus atrox. Het is ook wel bekend als de Arizona diamant ratelslang of woestijn diamondback. De westelijke Diamondback is verantwoordelijk voor het merendeel van de slangenbeet sterfgevallen in Mexico per jaar. Op een gemiddelde, kan het opgroeien tot 4 m in lengte, hoewel slangen meten t / m 5 ft zijn ook gemeld. Het is over het algemeen grijs-bruin van kleur en heeft ongeveer 20 tot 25 onregelmatige vlekken op zijn stoffige lichaam. Het is een hinderlaag roofdier, dat jaagt bij zonsopgang of tijdens de nacht. Het verbergt in het zand en wacht op de prooi te lopen in zijn reeks, en als het gaat binnen handbereik, maar bespringt de prooi en injecteert zijn dodelijke gif te doden. De westerse diamondback voedt prairiehonden, kangoeroes, ratten, whiptail hagedis, Texas gestreepte gekko, vogels en kleinere slangen.

Zijn verbazingwekkend te zien dat het leven bestaat in zulke extreme weersomstandigheden. Deze woestijn van Arizona dieren hebben zich aangepast te houden in deze barre omgeving.