Press "Enter" to skip to content


Puppies Training: wat Honden kunnen Leer ons

Het duurt erg weinig pups in opleiding tot werkhond als mijn kleine blauwe Heeler kruis om een object terug te brengen perfect en precies elke keer hebben. Ze lijken nooit moe en ze nooit lijken te krijgen dat het verkeerd.

Toch?

Verkeerd.

On dit anders gewone ‘s middags mijn rug paddock, mijn kleine blauwe Heeler meisje leerde me iets dat was me staren in het gezicht voor jaar. Iets dat me had last zonder dat ik ooit bewust van zijn. Iets dat heeft me geholpen om mijn aanpak te wijzigen niet alleen honden, maar wat nog belangrijker is voor mijn werk situatie, voor de mens ook.

Toen ik de bal, elke keer dat ze bracht hem terug gooide, mijn hond liet de bal op het gras verder en verder van mijn voeten, dan afgeschoten vaststelling van de heuvel in vreugdevolle afwachting van mijn volgende worp.

Uiteindelijk gooide ze gewoon in mijn algemene richting vanaf een grote afstand met niet eens een blik in mijn richting en nam weer af.

Zoals ik liep verder en verder de heuvel af te halen de bal en gooi het weer voor de hand liggende mijn hond’s Delight – viel het kwartje.

Ik was het doelwit van een aantal kunstzinnige puppies training.

Mijn schattige en mooie hond was training mij om te werken voor haar, niet andersom.

je zo verstandig, ik meteen veranderde de regels van het spel, veeleisende en het behalen van haar aandacht gericht op wat ik wilde en binnen enkele minuten mijn slimme hond bracht de bal terug naar mij en tot het voorzichtig recht op de top van mijn voet.

Nu als een beroemde Duitse filosoof zei eens, je kan alles te weten wat je moet weten van de hond.

Net voldoende om te zeggen dat al enige tijd mijn ooit lastige medewerkers zijn hun baan goed te vullen en op schema dan laat ze voor mij op te ruimen, opnieuw toe te wijzen of uit mezelf afwerking.

Wie zou gedacht hebben dat een beetje tijd corrigeren van mijn puppies training zou een dergelijke vergaande positieve resultaten voor mij zijn op de werkplek.

Ontvang het gezond verstand advies, aanmoediging en Tips voor hoe je puppy te trainen op het hoe puppy blog trein.