Press "Enter" to skip to content


Een memory foam hondenmand – Does Your Big Dog echt nodig?

Een grote hond bed is gemakkelijk te vinden, of online of bij een dierenwinkel, maar als de eigenaar van grote hond en heeft doorlopen diverse andere bedden ze net had gebroken vlakke ben ik gaan zoeken in het geheugen schuim hondenbedden.

Er zijn zoveel stijlen van de hond bedden van kussens, ronde, nesten types met bolsters en zo verder. De keuzes lijken eindeloos. Dan, als je een grote hond als ik hebt, heb je een goed kijken naar het wat het bed zit vol met. De meeste van de goedkopere bedden hebben dat opvulmateriaal dat uw hond verplettert plat wanneer ze er op gaat liggen mijn hond willen, zodat ze echt zijn net slapen op de vloer met geen van de ondersteuning van een bed wordt verondersteld te bieden.

Dus ben ik begonnen met het onderzoeken memory foam hondenbedden. Ik dacht dat als het schuim is maar een stukje dan is de hele balling en afvlakking ding zou niet een probleem. Je weet waarschijnlijk al dat dierenartsen traagschuim hondenbedden raden voor oudere honden, vooral als ze problemen zoals artritis. Wist u dat dierenartsen en Dog Breeders ook aan te bevelen voor grote honden op elke leeftijd? Ik heb ook ontdekt dat ongeveer 50% van de honden van grote rassen gevoelig zijn voor heupdysplasie. Ik had geen idee van het aantal was dat niet geweldig?

Dus, na het lezen van al deze dingen over traagschuim hondenbedden vroeg ik mijn dierenarts toen wij er waren voor haar jaarlijkse check-up en hij vertelde me dat het waar was en in feite de meeste grote honden niet eens symptomen van heupdysplasie tot hun midden jaren. Nou, dat pakte voor mij, het was een memory foam hondenbed voor mijn grote meid. Ervoor te zorgen dat haar botten en gewrichten worden ondersteund, en met een gezonde bloedcirculatie, terwijl ze liggend werd de belangrijkste prioriteit. Door ervoor te zorgen haar gewrichten worden gehouden gezond ik weet zeker dat het ons zal redden zowel een veel pijn en zorgen op de weg.

Vervolgens was de keuze van de vorm. Traagschuim hondenbedden het algemeen komen in een rechthoekige vorm, maar vond ik andere opties zoals het nest type bedden met bolsters. Dus eigenlijk was het gewoon een geval van erkenning van mijn hond de voorkeur slaaphouding en gaat vanaf daar. Als mijn hond liever slapen uitgestrekt het was een makkelijke keuze van de rechthoekige stijl.

Uiteindelijk de hele kwestie van hoeveel ruimte het zou duren tot en de stijl werd een non-issue. Het behalen van haar de juiste ondersteuning was mijn nummer een prioriteit. De bank gebruikt om haar voorkeur slapen en loungen ter plaatse en die kon kwalijk nemen als je haar had gezien haar oude gemalen hond bed. De memory foam hondenbed is een grote hit en ze gewoon dol op. Dit is geweldig nieuws voor zowel ons als kan ik eindelijk de bank terug te vorderen voor mezelf!

Sue Hill is eigenaar van een site gewijd aan het zoeken naar de beste hond bed voor uw viervoeter.